6755 Kübekháza, Fő utca 86., +3630/978-18-24, abigel.hotel (kukac) gmail (pont) com

Elérhetőség

Impresszum

Honlap üzemeltetője: Felkutat-lak Kft.
Székhelye: 6755 Kübekháza, Árpád u. 106.
Telephely: Abigél Panzió 6755 Kübekháza, Fő u. 86.
Email: abigel.hotel@gmail.com
Cégbejegyzés: 06-09-019914 Cs. M-i Cégbíróság
Működési engedély: 820-2/2013
Adószám: 24262365-2-06

Tárhelyet biztosító cég adatai:
AB Plusz Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.
Posta cím: 1119 Budapest, Csurgói út. 28 I/9.
Cégjegyzék szám: 01-06-757647
Adószám: 21586091-2-4

Elérhetőségeink

Cím:  6755 Kübekháza, Fő utca 86.
Telefon: (+3630)9781-824, 

E-mail: abigel.hotel (kukac) gmail (pont) com

Weblapok:
www.abigel-panzio.hu
www.abigel-hotel.hu
www.abigelpanzio.hu
www.abigelhotel.hu

Megközelíthetőségünk

Az Abigél Panzió a falu központjában helyezkedik el.

Gépkocsival a 43-as főútról
Szőregen át, illetve
Klárafalva felől közelíthető meg. (ez utóbbi út jelenleg átépítés alatt van, rossz minőségű)
Szállodánkban zárt parkoló is rendelkezésére áll vendégeinknek.

Szeged, Mars térről induló helyközi busszal is megközelíthetők vagyunk.
Megállók:
– Bertalan híd mindkét hídfőjénél
– a sportcsarnoknál,
– Nova bevásárló központ
– Szőregen a Hősök terénél találhatók.
A végállomástól kb. 50 m-re van a bejáratunk.

Útbaigazítás: 30/9781-824
Email: abigel.hotel (kukac) gmail (pont) com
Cím:  6755 Kübekháza, Fő u. 86.

Nyitva tartás

A panzió nyitva tartása folyamatos

Az étterem nyitva tartása:

Az étterem csak minimum az előző napi
igény bejelentés esetén nyit ki csoportok részére
telefon: +36309781824

Szállóvendégeknek
reggeli kérés szerint 6-10 óráig
ebéd 12-15 óráig
vacsora 17-21 óráig

Az étterem nyitva tartása külső vendégeknek:

Bejelentkezés alapján igazodunk csoportos vendégeink igényeihez, (a már beérkezett vendégek hangulatához igazítjuk záróránkat).

Vezetőség

Abigél panzió üzemeltetője:
Felkutat-lak Kft.

Levélcím:
6755 Kübekháza, Fő u. 86.

Ügyvezető:
Illés Attila

Panzióvezető:
Vámos Hédi

Környezetünk

Abigél Panzió és környéke. Lehetőség van fakultatív programokra, mint a lovaglás, lovas kocsizás; az úszásoktatás, városnéző túra, kerékpártúra a környező rózsaligetekbe vagy a kiserdőkbe, sétahajó-kirándulás a Tiszán.

A Szegedre látogató, nyugalmas pihenésre vágyóknak ajánljuk a Belvárostól 18 km-re fekvő Kübekházán létesült Abigél Panzió és Étterem szolgáltatásait. Vendégeink igazán otthon érezhetik magukat a csendes környezetben található, újonnan épült panziónkban és a hozzá kapcsolódó kiváló konyhájú étteremben.

Kübekháza és környékének legfőbb jellegzetessége a csend, a nyugalom, a romlatlan falusias idill és a tiszta, rendezett utcák. A régi sváb házak és a tipikus Szeged környéki Napsugaras házak keveredése sajátos jelleget és hamisítatlan hangulatot nyújt a falunak. A helyiek közvetlensége, vendégszeretete régi gyökerekből fakad.

A főútvonalak elkerülik Kübekházát, ezáltal rendkívül tiszta levegőjű. Ideális környezet kerékpáros, gyalogos, valamint lovas túrákra. A határ közelsége miatt akár három országra terjedő túrákat is lehet szervezni, Szerbia és Románia felé.

Kübekházát nemzetközileg is ismertté teszi két, évről-évre megrendezésre kerülő rendezvénye. Az egyik a Hármashatár-menti találkozó. A falutól délre található a Hármashatárkő. Az építményen a magyar, a szerb és a román állam címerei láthatók, utalva a közeli államhatárokra.

A falu másik rendezvénye az évente megrendezésre kerülő Operett gála, más néven Operettfalu, amely Magyarország legnagyobb ingyenes szabadtéri operett előadása. Ezen kívül a falu jelentős rendezvénye az évenkénti Falunap és a Búcsú.

A településen működik a Szőreg-Kübekháza Hármashatár Vadásztársaság. A vadászati lehetőségek igen kedvezőek a falu határában, főleg őzre és apró vadra lehet vadászni.

A környék kiválóan alkalmas lovas üdülés, lovas túrák szervezésére. A Maros ártér mentén, a pusztákon igazi felfedező túrák tehetők. A környéken láthatók Közép-Európa legnagyobb rózsa ültetvényei.

A környező települések is kínálnak számos látnivalót. (Pl. Tiszasziget az ország legmélyebb pontja 75,8 m tengerszint feletti magasságával. A faluból jelzett turistaút visz a bronztáblával díszített tölgyfa emlékoszlophoz, mely a helyet jelöli meg. Újszentiván figyelemre méltó építészeti emléke a Görögkeleti szerb templom.)

Szeged (18 km) idegenforgalmi vonzereje a legnagyobb, köszönhető ez a város kulturális és gazdasági hagyományainak, színvonalas, évről évre visszatérő rendezvényeinek, fesztiváljainak, Európa szerte híres arborétumának, a város mellett elterülő tavak madárvilágának, rendezett városképének és rengeteg műemlékének.

A térség legjelentősebb turisztikai célpontja az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, mely a magyar nemzet történelmét, az alföldi ember kultúráját és életmódját szemléltető múzeumegyüttes. Az Emlékpark turisztikai vonzereje a térség turisztikai versenyképességét növeli a nemzetközi idegenforgalmi piacon.

Jelentkezési lap / Üzenetküldés