6755 Kübekháza, Fő utca 86., +3630/978-18-24, abigel.hotel (kukac) gmail (pont) com

Létesítmények

Itt bemutatjuk, milyen építmények találhatóak a panziónkban, amelyek az Ön kényelmét szolgálják.

Szálláshelyek, létesítményeink

Az Abigél Panzió 35 személy részére tud szállást biztosítani 3 csillagos apartmanjaiban.

Minden apartman 2 szobás, a szobák 1-4 ágyasok, többségükben pótágyazhatók.

Minikonyha, nappali, fürdő, WC tartozik hozzájuk, valamint a felszereltség telefont, színes televíziót és minibárt is tartalmaz.

Étterem

Az étterem kínálja a lehetőséget nagyobb családi vagy egyéb csoportos eseményeknek a lebonyolítására.

A 44 férőhelyes hangulatos étteremben az ínyencek igényeit is kielégítő ételeket szolgálunk fel. Gazdag italválasztékunkkal sem vallunk szégyent.

A két, 50-50 fős rendezvényterem, a 350 fős rendezvénysátor és az étterem egyszerre több rendezvénynek is helyt ad egy időben. A rendezvényekhez sokféle technikai eszköz áll a szervezők rendelkezésére.

A céges rendezvényeken túl nagyon felkapott helyként tartanak számon a családok, és az iskolák is. Ballagási ebédek, bankettek, családi évfordulók, évfolyam- és osztálytalálkozók hangulatos helye.

Konferenciatermek

Két 50 fős konferencia és rendezvényterem kínálja a lehetőséget, akár több, egy időben lebonyolítására kerülő csoportos, vagy nagyobb családi eseménynek.

A panzió területén található konferenciatermek nem csak vállalati megbeszélések, évközi- évvégi beszámolók megtartására alkalmasak, helyt adnak tréningek lebonyolítására is.

Hangulatos családi események, osztály- és évfolyam találkozók ideális helye.

A konferenciatermek felszereltsége: hangosítás, flipchart tábla, kivetítős TV, írásvetítő, dvd lejátszó… Kérésre egyedi igény szerinti berendezést és egyedi felszerelést is tudunk biztosítani.

Rendezvénysátor, pavilon

Ha nagyobb rendezvényt szeretne megtartani, akkor egy egyedül álló klímájú, rendkívüli tulajdonságokkal bíró, 350 főt befogadó, rendezvénysátor áll a vendégek rendelkezésére.

Amerikai stílusú kerti partik nélkülözhetetlen kelléke, amely a forró nyári napokon hűvös árnyékot ad, hűvös idő esetén infrasugárzói meleget árasztanak. Befogadó képessége 350 fő, táncos rendezvényekhez 280 fő. Osztható kialakítása, kisebb rendezvények esetén is hangulatos méretű belső teret biztosít.

A pavilon helyt ad nemcsak szónokoknak és előadóművészeknek, hanem esküvői szertartásoknak is.

Szauna, szolárium

A panzió területén 12 személyes szauna, és szolárium pavilon működik.

Park, tó

Az év minden szakában virágzik valamilyen növény. A panzió igazi kikapcsolódást nyújt a természet szerelmeseinek.

7800 m2-es parkunkban az év minden hónapjában találnak a vendégek virágzó növényeket.

A park a nyugalmat sugározza. A két tavat egy kis híd választja el.

A kisebbik dísztó: melyben díszhalak és dísznövények vannak.

A nagyobbik egy horgásztó: melyben sás, nád, gyékény lett telepítve.

A domb minden oldala más-más kialakítású. A füves szánkópályától, a sziklakerten át a vízesésig sok minden megtalálható. A növények telepítése során ügyeltünk arra, hogy az allergéneket kerüljük. A parkban miden felé kerti bútorok, pavilonok állnak, kempingező, napozó hely, borospince, pancsoló medence áll a vendégek rendelkezésére.